Over ons

Juwelen Huysman werkt samen met de grootste namen in de wereld van juwelen en polshorloges.

Onze missie

Katrien en Hildegarde zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste trends op het vlak van juwelen en uurwerken. Zij halen hiervoor o.a. inspiratie op vakbeurzen in binnen- en buitenland. Om hun kennis en vaardigheden verder op peil te houden, volgen de zussen nog regelmatig gespecialiseerde cursussen. Naast topmerken hebben zij ook eigen creaties.

Juwelen Huysman werkt samen met de grootste namen in de wereld van juwelen en polshorloges: Calgaro, Pasquale Bruni, Damiani, Innocence, Antonini, Pianegonda, Vanessa Tugendhaft, Xen, Ti Sento en Thomas Sabo voor juwelen, en Porche-design, Gucci, Versace, Aquanautic, Ice watch, Rodania en Guess voor uurwerken.

Katrien Huysman

Katrien volgde een vierjarige opleiding aan het "Technicum" te Antwerpen als goudsmid en ontwerpster, en vervolmaakte haar kennis aan het C.F.H. (Centre Formation Horlogerie Bijouterie) te Lausanne (Zwitserland). Ze heeft stage gelopen bij de meest gerenommeerde juwelier van Brussel: De Greef.

Hildegarde Huysman

Hildegarde is afgestudeerd als edelsteenkundige en diamantair aan het G.I.A. (Gemmological Institute of America) te Los Angeles (U.S.A.). Tevens volgde ze een opleiding juwelenontwerp in Vicenza (Italiƫ).

Stel zelf je eigen verlanglijstje samen.

Maak uw account